Voorgerecht BBQ

Wanneer je een voorgerecht tijdens je BBQ serveert, hebben jij en je tafelgenoten alvast iets te eten, terwijl de BBQ opwarmt. De meeste mensen barbecueën nog altijd het liefst op een houtskoolbarbecue. Dat vergt echter wel wat geduld, want voordat je echt met barbecueën kunt beginnen, moeten de kooltjes eerst goed gaan gloeien. Gelukkig maak je met de verschillende deegsoorten van Tante Fanny een lekker voorgerecht voor tijdens de BBQ.

Bekijk onze degen

✔ Bestel het gratis receptenboekje

✔ Overheerlijk vers deeg

✔ Combineer met verse ingrediënten

Heerlijke recepten

Met welk recept maak jij een lekker voorgerecht voor tijdens een gezellige BBQ?

Bijna alle deeggerechten die je tussen onze recepten ziet staan, kun je als voorgerecht tijdens een gezellige BBQ met vrienden en familie serveren. Denk bijvoorbeeld aan kleine stukjes pizza, een hartige taart die je samen kunt delen of kleine hapjes van bladerdeeg. Onze recepten zijn altijd heel duidelijk en worden vaak ondersteund met een filmpje zodat ook jij simpel een voorgerecht kunt maken voor tijdens je BBQ.

Gratis receptenboekjes

Pizza chicken bbq

BBQ

Heb je ook het bakvirus te pakken?

Ben je tijdens het maken van een heerlijk voorgerecht voor tijdens je BBQ ook besmet geraakt met het bakvirus? Kun je er ook van genieten om lekker in de keuken aan de slag te gaan met onze kant-en-klare deegsoorten? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Hierin krijg je nog veel meer tips om jouw bakkunsten tot een succes te maken.

Andere bezoekers bekeken

appel recepten bladerdeeg | appelbol maken | appelflappen maken