BBQ hapjes

Wist je dat je met de verschillende soorten deeg Tante Fanny ook uitstekende BBQ hapjes kunt maken? De verschillende soorten pizzadeeg, quichedeeg, taartdeeg, flammkuchendeeg en bladerdeeg zijn heel geschikt voor het maken van lekkere en simpele BBQ hapjes. Want je kunt niet alleen grotere versies van lekkere pizza’s, quiches, taarten en flammkuchen maken, in kleine stukjes of in kleinere versies zijn deze lekkernijen ideaal als hapjes voor bij de BBQ. En het mooiste is: deze hapjes voor bij de BBQ zijn ook nog een zeer makkelijk om te maken. Bekijk onze recepten met duidelijke instructies eens. Kom je er niet uit? Bekijk dan de bijbehorende filmpjes, waarbij we het rustig aan je voordoen.

Bekijk onze degen

✔ Bestel het gratis receptenboekje

✔ Overheerlijk vers deeg

✔ Combineer met verse ingrediënten

Heerlijke recepten

Met welk deeg maak jij de lekkerste en meest simpele BBQ hapjes?

Je hebt bij ons de keuze uit verschillende soorten deeg om eenvoudige hapjes voor bij de BBQ te maken. Kies voor pizzahapjes of maak zelf eenvoudige BBQ hapjes van bladerdeeg. Weet jij al welk deeg je gaat gebruiken? Kies bijvoorbeeld voor:

Ook voor vegetariërs en veganisten

Ook mensen die vegetarisch eten en veganisten willen tijdens een warme zomeravond wel eens genieten van een gezellige barbecue met familie en vrienden. Vaak komen zij echter van een koude kermis thuis, want bij een barbecue wordt er vaak vooral vlees geserveerd. Dankzij de degen van Tante Fanny kan dat ook anders! Al onze deegsoorten zijn vegetarisch, en sommige zijn zelfs geschikt voor veganisten. Al onze veganistische deegsoorten dragen het V-label van de Vegan Society Austria. Dan weet je direct dat dat deeg geschikt is om lekkere vegetarische of veganistische hapjes voor bij de BBQ van te maken. Ook voor deze deegsoorten geldt: het deeg is eenvoudig te verwerken, zodat iedereen simpele en vooral lekkere BBQ hapjes kan maken.

Gratis receptenboekjes

Pizza chicken bbq

BBQ

Onze recepten voor simpele BBQ hapjes zijn zeer eenvoudig om te maken

Bekijk onze recepten voor de eenvoudige BBQ hapjes en schotel je vrienden en familie eenvoudig lekkere hapjes voor bij de BBQ voor. Met de duidelijke instructies die je in onze filmpjes krijgt lukt het iedereen. Schrijf je zeker ook in voor onze nieuwsbrief. Hierin lees je nog meer tips en weetjes om jouw barbecueavondje met vrienden en familie tot een succes te maken. Blok alvast een zomerse avond in je agenda en nodig iedereen gezellig uit! Over het maken van de hapjes voor bij de BBQ hoef je je in ieder geval geen zorgen te maken.

Andere bezoekers bekeken

bbq ideeen | bbq pizza | bbq snacks