Pizzahapjes mediterraans Tante Fanny

Recept: Pizzahapjes mediterraans

met twee verschillende vullingen
0 / 5
(0 Beoordelingen)
logo vega
  • 15 - 20 min.
  • 200° C
  • 180° C
  • ca. 15 min.

Ingrediënten:

pizzasnacks stappenfoto

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 200° C boven-/onderwarmte voorverwarmen.

  2. Stap 2

    Alle ingrediënten, behalve de kaas, voor de vulling fijn pureren.

  3. Stap 3

    Het deeg direct uit de koelkast verwerken en met het meegerolde bakpapier op een bakblik uitrollen.

  4. Stap 4

    Het deeg met een deegroller in de lengte halveren. Vijf maal een beetje vulling op de onderste rand verdelen en een gelijke afstand ertussen vrijlaten. De deegrand over de vulling heen vouwen en het deeg verder oprollen.

  5. Stap 5

    Met een pollepel het deeg tussen de vulling zo hard mogelijk indrukken en met een schaar op de bovenkant een snede maken. Met kaas bestrooien.

  6. Stap 6

    In het midden van de oven 15 - 20 min. goudbruin bakken. Na het bakken de stukjes losbreken.

Tipp

Tip: de pizzagebakjes kunnen ook met sesamzaadjes, zonnebloempitten of grof zeezout bestrooid worden.

Meer passende recepten

Uw beoordeling:

Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.