koekjes

Koekjes

met hazelnoot-chocolade
Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
0 / 5
0 Bewertungen
vegetarisch recept
  • ca. 15 min.
  • 200° C
  • 180° C
  • ca. 10 min.

Ingrediënten:

Deze recepten zijn door Foodies ter beschikking gesteld.

 

voor ca. 25 – 30 stuks:

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Hak de hazelnoten fijn. Rol het bladerdeeg uit en besmeer het met de hazelnootpasta. Strooi er de gehakte hazelnoten overheen. Rol het deeg over de lengte op tot een platte rol van ca. 6 cm breed. Verwarm de oven voor.

  2. Stap 2

    Snijd plakjes van ca. 1 cm dik van de rol en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de koekjes ca.15 minuten in de oven. Laat afkoelen op een rooster.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.