Bladerdeeghapjes

Bladerdeeghapjes maak je gemakkelijk zelf. Het is een kleine moeite, maar je doet er velen een groot plezier mee. Ze zijn ideaal als snack op een feestje, maar komen ook van pas bij een high-tea of een borrel. Wat de gelegenheid ook is, bij Tante Fanny vind je alles voor een feestelijke en gezellige tijd met familie en vrienden. Hapjes bladerdeeg zien er al snel feestelijk uit en je kunt variëren met een hartige of juist zoete smaak. Bij ons koop je niet alleen je bladerdeeg, maar haal je ook inspiratie uit onze bladerdeegrecepten. Wat dacht je bijvoorbeeld van vega-saucijzenhapjes?

Bekijk onze degen

✔ Bestel het gratis receptenboekje

✔ Overheerlijk vers deeg

✔ Combineer met verse ingrediënten

Heerlijke recepten

Verschillende soorten bladerdeeghapjes

Bladerdeeghapjes zijn er in allerlei soorten en uitvoeringen. Naast saucijzenbroodjes zijn er ook koffiebroodjes of paasgebakjes van te maken. Voor elke gelegenheid zijn er volop mogelijkheden om iets lekkers te serveren. Bovendien maken we het jou gemakkelijk omdat je bij Tante Fanny vers deeg voor je bladerdeeghapjes vindt. Verras daarom je gasten met eigen creaties en laat Tante Fanny jou daar een handje bij helpen. Je kunt eindeloos variëren met ingrediënten, dus familie en vrienden zullen je bakkunsten zeker waarderen.

Gratis receptenboekjes

bladerdeeghapjes Tante Fanny

Bladerdeeghapjes met ham

Maak bladerdeeghapjes met Tante Fanny

De lekkerste hapjes van bladerdeeg maak je natuurlijk dankzij de 300 recepten van Tante Fanny. Op de website vind je een veelzijdig aanbod aan recepten en kun je een gratis receptenboekje aanvragen. Er zijn dan ook meer dan genoeg mogelijkheden om ideeën op te doen voor smaakvolle hapjes. Bestel direct je bladerdeeg in de supermarkt bij jou in de buurt of stuur ons een bericht met je vragen of opmerkingen. Blijf je graag op de hoogte van nieuws, gerechten en tips? Schrijf je dan in voor onze digitale nieuwsbrief en mis niets van Tante Fanny.