Appelflap bladerdeeg recept Tante Fanny

Appelflappen maken

Van Tante fanny

Bij feestelijke gelegenheden zoals oud en& nieuw of wanneer je visite krijgt, is er natuurlijk niets leuker dan appelflappen maken, zodat je je bezoek iets lekkers kunt voorzetten. Maar als je het doet, moet je het wel goed doen. Je kunt natuurlijk standaard bladerdeeg uit de vriezer gebruiken, maar dat kan beter! Gebruik het verse bladerdeeg van Tante Fanny.

Eenvoudig de lekkerste appelflappen maken

Hou jij ook van lekkere verse appelflappen, maar vind je het ook altijd zo’n gedoe om ze te maken? De plakjes bladerdeeg uit de vriezer blijven altijd aan elkaar zitten en tijdens het maken van je appelflappen scheurt het deeg al snel. Herken je dit probleem? Dan hebben we een tip: gebruik het verse bladerdeeg van Tante Fanny! Dit is vers en eenvoudig te gebruiken. Het is al opgerold op het bakpapier, zodat het niet aan elkaar kleeft en het makkelijk uitrolt. Daarna beleg je het bladerdeeg met je appelmengsel (gevuld met wat jij lekker vindt) en vouw je het deeg tot driehoekjes. Het deeg scheurt gegarandeerd niet als je dit doet. Zo kun jij op een gemakkelijke manier zelf appelflappen maken die net zo lekker zijn als die uit de winkel of bakkerij.

Ontdek ook onze andere degen

Behalve het perfecte bladerdeeg heeft Tante Fanny nog een aantal andere soorten deeg, dat minstens net zo goed is. Zo kun je eindeloos variëren. Heb je hierbij inspiratie nodig? Kijk online voor de lekkerste recepten of bestel een van onze leuke receptenboekjes of seizoenskalenders, zodat je kunt bakken met de meest verse seizoensproducten. Wil je meer weten? Vul dan ons contactformulier in.