Flammkuchen hapjes

De lekkerste high wine recepten

Voor een heerlijke borrel!

Van Tante Fanny

Dé Engelse klassieker voor een warme zomermiddag is natuurlijk een lekkere high tea. Maar wist je dat hier tegenwoordig ook allerlei varianten op zijn? Na de high tea kwam de high beer opzetten, maar voor wijnliefhebbers is er nu ook de high wine. Tijdens een high wine geniet je gezellig van allerlei wijnen, maar natuurlijk wil je daarbij ook allerlei lekkere hapjes kunnen serveren. Dat kan met de high wine recepten van Tante Fanny. Deze makkelijke recepten voor een high wine vind je op verschillende manieren. Je kunt ze lezen op onze website, maar hier kun je ook de leuke receptenboekjes van Tante Fanny downloaden. Deze boekjes zijn er in allerlei thema’s. Zo zijn er receptenboekjes met de lekkerste lente- en zomer recepten, maar ook boekjes met heerlijke recepten voor bladerdeeg hapjes, die ook ideaal zijn voor tijdens een high wine.

Hapjes bij de high wine

Een high wine is natuurlijk een ideale gelegenheid om van te genieten met familie en vrienden van heerlijke hapjes. Daarom is het fijn als je hapjes hebt die je eenvoudig met elkaar kunt delen. Daarom vind je bij Tante Fanny allerlei high wine recepten voor kleine hapjes, maar je kunt natuurlijk ook een groter gerecht maken en deze dan opdelen in kleinere stukjes. Dat kan zeker met de lekkere deeggerechten gemaakt met de verse deegsoorten van Tante Fanny. Wat ga jij maken? Je hebt in ieder geval voldoende inspiratie.

 

High wine recepten

Bij een high wine is het, belangrijker nog dan bij een high tea of een high beer, belangrijk dat de hapjes passen bij de wijnen die je schenkt. Proef je een droge witte wijn, dan zijn hapjes met vis daar ideaal bij. Bij rode wijnen passen zwaardere gerechten met vlees bijvoorbeeld weer beter. Gelukkig vind je in de recepten van Tante Fanny high wine recepten met hapjes die passen bij verschillende soorten wijn. Hierbij zitten gelukkig ook wat makkelijke high wine recepten, die in principe zo te bereiden zijn.

High wine, wat voor jou?

Ben jij een beetje enthousiast geworden van deze heerlijke high wine recepten en hapjes? Koop of trek een lekker wijntje uit de kast, nodig wat vrienden uit en geniet van een heerlijke high wine, met bijpassende hapjes. De makkelijke high wine recepten zijn snel gemaakt en ook nog eens super lekker. Geniet!