bladerdeeg cocktailworstjes

Lekkere koude verjaardagshapjes voor een zomerse verjaardag

Van Tante Fanny

Ben je binnenkort jarig en wordt het lekker warm, zomer weer? Dan zijn koude verjaardagshapjes natuurlijk ideaal om te serveren aan je feestgasten. Je kunt natuurlijk dan gaan voor klassiekers zoals blokjes kaas, plakjes worst en schijfjes komkommer, maar wil je je gasten extra verwennen met iets lekkers én  origineels? Doe dan inspiratie op met Tante Fanny. Bij ons vind je allerlei recepten voor de lekkerste koude verjaardagshapjes. We vertellen je er graag meer over. Lees dus snel verder, zodat je je gasten extra kunt verrassen met lekkere zomerse hapjes. Krijg je veel gasten op je verjaardag? Dan kun je ook grotere gerechten eenvoudig in kleine stukjes verdelen.

Geef je verjaardag een extra zomers tintje

Wanneer je in de zomer jarig bent, dan wil je natuurlijk ook zomerse hapjes serveren. Gelukkig heeft Tante Fanny verschillende recepten voor zomers weer. Hierbij vind je ook de lekkerste koude verjaardagshapjes, zoals lekkere bladerdeeghapjes, waarvoor er ook een leuk receptenboekje is. Je leest onze heerlijke en makkelijke recepten op onze website, maar je kunt ook een van onze receptenboekjes helemaal gratis downloaden. Zo heb je meer dan genoeg inspiratie. Bak bijvoorbeeld lekkere taarten, zoals een plaattaart met zomerfruit, of een zomerse tiramisutaart. Ook deze zijn lekker én origineel!

Download onze receptenboekjes eenvoudig

Het downloaden van onze receptenboekjes gaat heel eenvoudig. Op onze receptenboekjespagina vind je de vele varianten. Heb je een leuk receptenthema gevonden? Klik het boekje van jouw keuze aan en download het receptenboekje snel en eenvoudig. Vervolgens schaf je de kant-en-klare degen van Tante Fanny en alle andere ingrediënten die je nodig hebt voor het maken van eenvoudige koude hapjes gewoon aan in de supermarkt. Heb je alles? Duik dan lekker de keuken in, waar je de koude en zomerse verjaardagshapjes eenvoudig kunt maken. Zo verras je je gasten snel en eenvoudig.