Ontbijtpizza

Met een uitgebreid ontbijt is het pas écht weekend

Van Tante Fanny

In het weekend heb je vaak genoeg tijd om je dag te starten met een uitgebreid ontbijt. Vers gebakken broodjes, koffie, krantje erbij… Maar wil je nog eens éxtra uitpakken en wil je een uitgebreid ontbijt organiseren met de lekkerste hapjes? Dan bieden de recepten op de website van Tante Fanny en in onze receptenboekjes voldoende inspiratie. Deze receptenboekjes zijn gratis te downloaden, zodat je eenvoudig de lekkerste ontbijthapjes op tafel kunt zetten. De basis hiervoor vormen de verschillende kant-en-klare deegsoorten van Tante Fanny. Met deze ontbijtrecepten kun je op een eenvoudige manier de lekkerste ontbijtgerechten op tafel zetten.

Eenvoudig de lekkerste hapjes op tafel zetten

Met de degen van Tante Fanny zet je makkelijk en relatief snel de lekkerste ontbijtgerechtjes op tafel. Het deeg is namelijk heel eenvoudig te verwerken. Het is namelijk al van tevoren op een stuk bakpapier gelegd. Dit heeft twee voordelen. Je hoeft niet met bakpapier te hannesen dat steeds oprolt, en het deeg plakt niet aan elkaar vast bij het uitrollen. Het bereiden van de ontbijtgerechtjes wordt zo wel heel makkelijk! Je hoeft het deeg alleen nog maar te vullen met wat je maar lekker vindt, het deeg dicht te vouwen en het eventueel met ei te bestrijken. Met deze ontbijtrecepten heb je binnen een mum van tijd de lekkerste ontbijthapjes op tafel.

Download de leuke receptenboekjes

Wil je ook aan de slag met de deegsoorten van Tante Fanny om de lekkerste ontbijthapjes op tafel te zetten? Download dan een van de leuke receptenboekjes op onze website. Er zijn verschillende varianten waarin je lekkere ontbijtgerechtjes vindt. Kies bijvoorbeeld voor het receptenboekje met lekkere bladerdeeghapjes of die met de lekkere seizoensgerechten. Er is voor elk seizoen namelijk een boekje met de leukste ontbijtrecepten.