hoe lang moet een pizza in de oven

Tante Fanny en Napoleon BBQ

De ideale combinatie voor jouw perfecte pizza!

Van Tante Fanny

Ben jij ook zo’n fan van pizza’s die perfect gebakken zijn? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Tante Fanny en Napoleon BBQ hebben hun krachten gebundeld om jouw perfecte pizza-ervaring te creëren. Met Tante Fanny’s heerlijke pizzadeeg en Napoleon hoogwaardige barbecue-apparatuur kun je nu thuis (of op jouw favoriete vakantiebestemming) de perfecte pizza’s maken. Of je nu je favoriete toppings gebruikt of nieuwe smaken wil proberen, Tante Fanny en Napoleon BBQ zorgen ervoor dat elke pizza een culinaire ervaring wordt. Klaar om jouw perfecte pizza te bakken én kans te maken op de Napoleon TRAVELQ PRO285X? Lees dan snel verder en download het Napoleon x Tante Fanny receptenboekje!

Op culinaire avonturen met de TravelQ-serie van Napoleon.

aardbeienhartjes met hazelnootpasta

Als je van barbecueën houdt, maar je hebt geen zin om grote en zware apparatuur mee te nemen op vakantie, dan is de TravelQ-serie van Napoleon de perfecte oplossing voor jou! Deze gasbarbecues hebben een draagbaar ontwerp en zijn dus gemakkelijk mee te nemen op reis. Of je nu gaat kamperen, picknicken of gewoon een dagje naar het strand gaat, met de TravelQ-serie van Napoleon kun je altijd en overal van heerlijke pizza gerechten genieten. Of geniet van overheerlijke variaties van de pizza op de BBQ. Samen met Tante Fanny kun je heerlijke, hartige of zoete hapjes maken om samen te experimenteren en te genieten!

Ben je op zoek naar een gasbarbecue voor bij jou thuis? Geen zorgen, bij Napoleon hebben ze een groot aanbod van gasbarbecues, inclusief inbouw-, vrijstaande- en draagbare modellen. Bijna alle modellen hebben roestvrijstalen branders, een grillrooster en een ingebouwde thermometer om de temperatuur mee te regelen. Er zijn verschillende maten en prijsklassen beschikbaar, dus er is voor ieder wat wils.

How to: pizza bakken op gasbarbecue

First things first! Wat heb je nodig om deze overheerlijke pizza’s te bakken? Naast een gasbarbecue met deksel, is het belangrijk om een pizzasteen, bakpapier, pizzadeeg, toppings en een gasfles te hebben. Zo kun je binnen no-time jouw favoriete pizza bereiden.

Om te beginnen draai je de gasfles tweederde open en plaats je de pizzasteen op het rooster. Zet de branders aan en verwarm de barbecue en pizzasteen gedurende ongeveer 15 minuten. Beleg de pizza en controleer de temperatuur, deze moet tussen 180°C en 200°C zijn. Leg de pizza met het bakpapier op de pizzasteen en sluit de deksel. De pizza is klaar na ongeveer 20 minuten, terwijl je een flammkuchen in 8 tot 10 minuten bakt. Wat dacht je van een heerlijke vegan pizza met gerookte tofu, perzik en rucola? Of een knapperige pizza met garnalen, gegrilde courgette en burrata? Wij kunnen niet wachten!

Smaakvolle avonturen: waarom pizza op de BBQ een must-try is

Pizza bakken op de BBQ is niet alleen super lekker, maar ook nog eens ontzettend leuk om te doen! Met het kant-en-klare pizzadeeg van Tante Fanny en de gasbarbecue van Napoleon is het maken van je eigen pizza op de BBQ een fluitje van een cent. Daarnaast zorgt de BBQ voor een heerlijke smaak en knapperige bodem. Alle reden om het eens uit te proberen! Je geniet namelijk van diverse voordelen:

Gemak

Met Tante Fanny pizzadeeg hoef je geen moeite te doen om deeg te maken, want het is al kant-en-klaar en je kunt het direct gebruiken. Perfect voor op vakantie!

Smaak

Op de BBQ van Napoleon zorgt de pizzasteen voor een lekkere knapperige bodem en een echte smaak. Door de hoge temperatuur wordt de pizza snel en gelijkmatig gebakken, waardoor de smaken van de toppings goed tot hun recht komen.

Creativiteit

Met het kant-en-klare pizzadeeg van Tante Fanny en de BBQ van Napoleon kun je volop experimenteren met jouw favoriete smaken. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek nieuwe combinaties van toppings.

Gezelligheid

Pizza’s bakken op de BBQ is echt een leuke activiteit om samen met vrienden en familie te doen. Het leuke eraan is dat iedereen zijn eigen pizza kan maken en kan beleggen hoe diegene zijn pizza het liefste eet.

Snelheid

Wist je dat pizza bakken op de gasbarbecue van Napoleon veel sneller gaat dan een traditionele oven? Zo heb je binnen no-time een heerlijke pizza op tafel staan.

napoleon x tante fanny flammkuchen met venkel, geitenkaas en tijm

Proef de zomer: Ga voor zoet en hartig op de BBQ

De zomer staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om weer heerlijk te gaan barbecueën! Maar naast de traditionele worstjes, hamburgers en spiesjes, kun je ook zoete en hartige hapjes op de BBQ bereiden. Wat dacht je bijvoorbeeld van heerlijke zoete flammkuchen met mascarpone, stracciatella en wilde bessen? Of flammkuchen met tomaten en geitenkaas? Keuze genoeg! Tante Fanny helpt je graag bij de heerlijkste BBQ-recepten voor op jouw gasbarbecue van Napoleon.

De samenwerking tussen Tante Fanny en Napoleon BBQ biedt een ideale oplossing voor liefhebbers van perfect gebakken pizza’s. Met Tante Fanny’s pizzadeeg en Napoleon’s hoogwaardige barbecue-apparatuur, kunnen thuis of op vakantie de meest smaakvolle en knapperige pizza’s worden gemaakt. We wensen je een fantastisch BBQ-seizoen toe!

zomers genot op de bbq

Wil jij kans maken op een TRAVELQ PRO285X met inklapbaar onderstel t.w.v. € 489,-?

Los de rebus op en maak kans op mooie prijzen van Napoleon. 

Download het receptenboekje Zomers gemak op de BBQ met Napoleon waar je de rebus vindt en stuur jouw antwoord toe via het formulier.

Los de rebus op en stuur jouw antwoord op via onderstaand formulier om kans te maken op de Napoleon TRAVELQ PRO285X met inklapbaar onderstel.