kersthapjes maken

Vegan bakrecepten

op een bewuste manier genieten

Van Tante Fanny

Ook als je graag veganistisch eet, dan wil je op zijn tijd genieten van iets lekkers bij de koffie of thee, en ook tijdens ontbijt, lunch of diner wil je iets lekkers op tafel kunnen zetten, zonder dierlijke ingrediënten. Wil je graag iets lekkers kunnen bakken, maar vind je het lastig om geschikt deeg te vinden dat bij jouw levenswijze past? Dat hoeft niet zo moeilijk te zijn. Alle deegsoorten van Tante Fanny zijn namelijk veganistisch, waardoor ze ook goed te gebruiken zijn in vegan bakrecepten. Je kunt bijvoorbeeld taarten en verschillende hapjes maken met de lekkerste soorten groenten en fruit. Voor de lunch of het diner maak je met de recepten van Tante Fanny de lekkerste bakgerechten met vleesvervangers, zoals tofu en tempeh.

Ontdek onze unieke deegsoorten

De veganistische deegsoorten van Tante Fanny zijn zeer uniek. Ontdek ze ook, want ze passen ook in jouw bewuste, veganistische leefstijl. Én: je kunt kiezen uit veel verschillende soorten deeg, zodat je allerlei lekkere gerechten kunt maken. Kies bijvoorbeeld voor lekkere bladerdeeghapjes of voor lekkere hartige taarten. Wat ga jij maken? Doe inspiratie op met de heerlijke en eenvoudige recepten van de website en in de gratis te downloaden receptenboekjes van Tante Fanny. Ontdek ze online!

Vegan bakrecepten voor elk moment van de dag

Je wilt natuurlijk de hele dag door genieten van iets lekkers. Dat kan dankzij de deegsoorten van Tante Fanny, ook als je graag veganistisch eet. Of je nu iets wilt bakken voor het ontbijt, de lunch of het diner, of voor tussendoor, met de vegan deegsoorten van Tante Fanny kan het allemaal. Kijk dus rustig rond op onze website voor heel veel inspiratie. Je kunt dan zeker iets bakken met bijvoorbeeld lekkere verse groenten of fruit.