vegetarische snacks

Vegetarische snacks om te delen: maak indruk op je gasten

Van Tante Fanny

Heb jij een leuk feestje op de planning staan? Of komen vrienden binnenkort een gezellige avond borrelen? Dan mogen lekkere snacks natuurlijk niet ontbreken. Vegetarische snacks om te delen zijn dan altijd een goed idee. Deze snacks zijn heerlijk en worden zeker door iedereen gewaardeerd. We zetten wat inspiratie voor je op een rijtje, zodat je zelf je favorieten kunt kiezen.

Bladerdeegstengels met appel

Zoek je een heerlijk zoete vegetarische snack voor op tafel? Dan zijn bladerdeegstengels met appel een geweldig idee. Het maken van deze bladerdeegstengels is heel eenvoudig en je zet ze dan ook in een handomdraai op tafel. Je maakt ze met een vulling van appel en rozijn met eventueel een vleugje kaneel. Stop de vulling in vers bladerdeeg, maak er stengels van en bak ze in een kwartiertje goudbruin. Niet alleen zijn deze snacks vegetarisch, ze zijn zelf veganistisch te maken.

vegetarische snack: bladerdeegstengels met appel en havervlokken- Tante Fanny

Vegetarische pizzasnack met gedroogde tomaten

Een hartig hapje voor naast de barbecue of voor tijdens de borrel, dat zijn deze pizzasnacks met gedroogde tomaten. Je maakt de vegetarische snacks door vers pizzadeeg te vullen met onder andere gedroogde tomaten, olijven en peterselie. Rol het deeg met de vulling op en bak het af in de oven. Na het bakken bestrijk je de snacks met kruidenboter en jullie kunnen gaan smullen! Deze pizzasnacks zijn ook te maken met een andere vulling. Laat je fantasie de vrije loop en verras keer op keer met deze heerlijke hapjes.

Vegetarische snack: Pizzasnacks met gedroogde tomaten

Vega saucijzenhapjes

Saucijzenbroodjes zijn een klassieke snack. Gelukkig kun je deze snack ook vegetarisch maken. Omdat zo’n heel broodje redelijk groot is om te serveren als snack bij de borrel, maken wij vega saucijzenhapjes. Het ideale fingerfood voor tijdens een gezellig avondje. Je maakt deze hapjes van vers bladerdeeg met een vulling van onder andere walnoten, havermout en diverse kruiden.

vegetarische snack vega saucijzenhapjes - Tante Fanny

Inspiratie voor elk moment

Bij Tante Fanny willen we je inspireren met de lekkerste recepten voor elk moment. Of je nou op zoek bent naar vegetarische snacks, een snelle avondmaaltijd of iets lekkers voor op of naast de barbecue, we hebben het allemaal. Gebruik de filters om snel de recepten te vinden die jij op dit moment nodig hebt. Zoet of hartig, vegetarisch of met vlees, hapjes of een hele pizza, je vindt het allemaal bij ons. Heb je vragen over een van onze recepten of wil je meer weten over een bepaald product? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder zodat jij altijd de lekkerste hapjes en maaltijden kunt serveren. Wil je meer inspiratie over vegetarische snacks? Download dan ons receptenboekje en schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!