Waarom kiezen voor een kant-en klare pizzabodem -Tante Fanny deelt haar geheim

Waarom kiezen voor een kant-en-klare pizzabodem?

Tante Fanny deelt haar geheim

Van Tante Fanny

Pizza uit la bella Italia! Alleen iets voor op vakantie? Nee joh! Wie droomt er niet van om zulke lekkere pizza’s gewoon thuis te kunnen serveren. Heerlijk genieten van het Italiaanse gevoel zonder de deur uit te hoeven. Met de kant-en-klare pizzabodem van Tante Fanny is zo’n heerlijk diner voor iedereen mogelijk. Er zijn verschillende soorten pizza, maar met een kant-en-klare pizzabodem ben je snel klaar en zet je in een handomdraai iets heerlijks op tafel.

 

Lekker makkelijk

De lekkerste pizzabodems voor thuis zijn natuurlijk ook die waar je het minste werk aan hebt. Zodat je wel lekker kunt eten, maar niet uren in de keuken hoeft te staan. Bovendien is niet iedereen zo’n held in de keuken, dus als het ingewikkelde werk dan al voor je is gedaan, is dat alleen maar mooi meegenomen. Door een verse pizzabodem met tomatensaus te kopen, hoef je alleen nog maar te verzinnen wat je erop wilt. Even het deeg uitrollen, saus eroverheen en beleggen maar!

 

Iets meer zelf doen?

Vind je het wel leuk om zelf een lekkere saus te maken met kruiden naar eigen smaak? Dan kun je natuurlijk ook alleen een kant-en-klare pizzabodem kopen. Die rol je uit op je bakplaat en dan kun je hem helemaal naar eigen smaak aanpassen. Als je wilt, kan dat ook met een bodem gemaakt van speltbloem. Nog wat gezonder en net zo makkelijk.

Maar wat doe je vervolgens met zo’n lekkere basis voor pizza? Beetje inspiratie nodig? Wat dacht je van een ontbijtpizza! Belegd met roerei, grillworst en stukjes appel. Of denk eens aan een pizza in Mexicaanse stijl. Je kunt hem beleggen met gehakt, Mexicaanse kruiden, zwarte bonen en zure room. Dan combineer je het beste van twee werelden op één bord. Natuurlijk is de good old pizza Hawaii ook altijd een goede optie. Lekker zomers belegd met ananas en ham reepjes.

Meer weten?

Zo zie je maar, met pizza kun je heel veel kanten op. Voor wie thuis niet te lang in de keuken wil staan, maar toch iets lekkers op tafel wil zetten, is de kant-en-klare pizzabodem echt een uitkomst. Wil je weten welke opties er nog meer zijn of heb je behoefte aan wat inspiratie? Neem dan gerust contact op om de wereld van de pizza verder te ontdekken.