Wil je een gezonde pizzabodem?

Lees 8 redenen waarom je dan voor Tante Fanny kiest

Van Tante Fanny

Vers deeg. Dat is waar het bij Tante Fanny om draait. Met ons verse pizzadeeg haal je een goede pizzabodem – de basis van een goede pizza – in huis. Kies je voor Tante Fanny, dan kies je ook voor gemak. Met onze kant en klare pizzabodems op rol, de naam zegt het al, rol je eenvoudig het in bakpapier gewikkelde pizzadeeg uit op de bakplaat. Smeer de pizzabodem in met een saus naar keuze. Beleg het vervolgens met jouw lievelingsingrediënten. Bak je eigen pizza in de oven af. En… Smullen maar!

 

Waarom Tante Fanny?

Voor elke kant en klare pizzabodem geldt dat het deeg een fijne en mooie structuur heeft dankzij de originele Italiaanse extra vierge olijfolie waarmee het product verrijkt is. Het geeft je pizza tevens die welbekende Italiaanse smaak. Daarnaast is de pizzabodem lekker luchtig, omdat het gist het deeg in de oven mooi laat rijzen. Het Tante Fanny verse pizzadeeg op rol is verkrijgbaar in 3 varianten: vers pizzadeeg met of zonder potje tomatensaus en vers spelt-pizzadeeg.

Voor deze varianten geldt:

  1. Bevatten extra vergine olijfolie
  2. Bevatten geen kleurstoffen
  3. Bevatten geen dierlijke producten
  4. Bevatten geen palmolie (vers pizzadeeg)
  5. Bevatten geen smaakversterkers
  6. Bevatten geen conserveringsmiddelen
  7. Bevatten 100% spelt (vers spelt-pizzadeeg)
  8. Bevatten geen transvet (vers spelt-pizzadeeg)

Vers pizzadeeg met potje tomatensaus

Tomatensaus is de basis voor veel pizza’s. Terwijl je zo’n trek in pizza hebt, sta je al watertandend in die pan met tomatensaus te roeren. Het liefst wil je zo snel mogelijk aanvallen. Bespaar jezelf daarom tijd met Tante Fanny vers pizzadeeg dat geleverd wordt met een potje kruidige tomatensaus. Het enige dat jij hoeft te doen, is het met bakpapier opgerolde pizzadeeg uitrollen en insmeren met de meegeleverde tomatensaus. Voorzie het deeg vervolgens van diverse toppings naar keuze en de oven doet de rest. Lees hier hoelang jouw pizza in de oven mag.

 

Vers pizzadeeg

Voor een pizza zonder tomatensaus heeft Tante Fanny vers pizzadeeg op rol. Hiermee kun je voor iedere gelegenheid pizza’s of andere Italiaanse hapjes maken volgens traditioneel recept. Smeer het deeg in met bijvoorbeeld je eigen gemaakte pestosaus of een romige crème fraîche. Beleg of vul het vervolgens met verschillende verse ingrediënten. Bak het af in de oven. Waan jezelf vervolgens in Italië bij iedere hap.

Vers spelt-pizzadeeg

Tante Fanny vers spelt-pizzadeeg bestaat uit hoogwaardig spelt: 100% speltbloem type 550. Dit geeft je pizza een fijne nootachtige en rustieke smaak. Het deeg is lichter van kleur, in tegenstelling tot het verse pizzadeeg, waarvoor volkorenbloem is gebruikt. Creëer met dit product je eigengemaakte lekkernijen. Jij bent de chef! Besmeer en beleg het met bakpapier opgerolde bakklare deeg met diverse lievelingstoppings. Bak de speltpizza vervolgens krokant af in de oven. En… Aanvallen maar!
Heb je inmiddels ook trek gekregen en ga je iets lekkers bakken? Stuur ons dan je lievelingsrecept. Tante Fanny is altijd blij met berichten!