Hartige quiche

Een hartige quiche is altijd leuk om zelf te maken. Je kunt er alle kanten mee op en je kunt de hartige taart vullen met je favoriete ingrediënten. De quiche is afkomstig uit de Franse streek Lorraine (Lotharingen) en heeft zowel Franse als Duitse invloeden. De mogelijkheden voor een hartige quiche zijn eindeloos, dus helpt Tante Fanny jou graag een beetje op weg. Deeg van Tante Fanny voor je quiche koop je in de supermarkt, maar wij bieden je ook allerlei tips en ideeën voor het samenstellen van een heerlijke en eigengemaakte quiche. Laat een gezellig middagje of avondje met hartige hapjes maar beginnen.

Bekijk onze degen

✔ Bestel het gratis receptenboekje

✔ Overheerlijk vers deeg

✔ Combineer met verse ingrediënten

Heerlijke recepten

Maak zelf de lekkerste hartige quiche voor je gasten

Een kant-en-klare quiche kopen in de winkel is een optie, maar het is veel leuker om iets op tafel te zetten dat je zelf hebt gemaakt. Dit weten je gasten ongetwijfeld te waarderen en uiteraard geniet je er zelf ook meer van. Dit start bij een goede basis. Daarom koop je bij ons je verse quiche en taartdeeg. Ontbreekt het jou aan inspiratie? Met een champignon quiche met geitenkaas loopt het water je bij de gasten in de mond.

Gratis receptenboekjes

Quiche met knolgroenten - Tante Fanny

Stevige quiche Tante Fanny

Doe inspiratie op bij Tante Fanny

Bij Tante Fanny vind je meer dan 300 recepten om iets lekkers op tafel te zetten. Het gaat je dus zeker lukken om die hartige quiche te bereiden voor familie en vrienden. Ons ruime assortiment aan deeg is verkrijgbaar bij supermarkten als Albert Heijn en Jumbo. Laat je ook inspireren door het gratis receptenboekje aan te vragen bij Tante Fanny. Heb je nog vragen? Stel deze gerust via het contactformulier.

Andere bezoekers bekeken

hartige taart | hartige taart bakken | hartige taart met pompoen