Knakworstjes in bladerdeeg

Knakworstjes in bladerdeeg heb je binnen een mum van tijd gemaakt. In slechts een half uur serveer jij de lekkerste hapjes voor bij de borrel, lunch of gewoon als tussendoortje. Voor knakworstjes in bladerdeeg heb je slechts drie ingrediënten nodig. Met Tante Fanny Vers Bladerdeeg, knakworstjes en eigeel maak je ongeveer 28 van deze lekkere hapjes.

Bekijk onze degen

✔ Bestel het gratis receptenboekje

✔ Overheerlijk vers deeg

✔ Combineer met verse ingrediënten

Heerlijke recepten

Knakworstjes in bladerdeeg zijn perfect voor feestjes, borrels of als tussendoortje

Knakworstjes in bladerdeeg zijn geschikt voor diverse gelegenheden. Ook de allerkleinsten smullen van deze hapjes, waardoor ze perfect zijn voor kinderfeestjes. Vinden jij en jouw gasten ze zelf ook heerlijk? Voeg kruiden als zout en peper toe voor een andere smaak. Voor deze hapjes gebruik je het Tante Fanny Vers Bladerdeeg. Dit bladerdeeg is veganistisch en lactosevrij, en daardoor ook zeer geschikt voor iedereen met specifieke dieet- of eetwensen. De degen zijn bakklaar, waardoor het maken van knakworstjes in bladerdeeg nog eenvoudiger wordt.

Gratis receptenboekjes

knakworstjes in bladerdeeg - Tante Fanny

Knakworst Tante Fanny

Doe thuis de nodige inspiratie op

Wil jij thuis de nodige inspiratie opdoen? Bestel online het gratis receptenboekje en bekijk de verschillende recepten. Ook wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je met regelmaat leuke recepten, tips en informatie over de degen. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op via het contactformulier.

Andere bezoekers bekeken

leuke herfstrecepten | paasbrunch | paasbrunch idee