Vers Pizzadeeg Gastro 730 g

Vers Pizzadeeg Gastro 730 g

  • Met extra vierge olijfolie
  • Geschikt voor veganisten

Vrij van
conserveermiddelen, kleurstoffen, geharde vetten en smaakversterkers

Label Vegan

Italiaanse pizza voor de gastronomie

Dit pizzadeeg met 2% extra vierge olijfolie is gemaakt voor de professionele keuken. Het Tante Fanny Verse Pizzadeeg Gastro is bakklaar uitgerold op bakpapier en gemakkelijk, tijdbesparend en veelzijdig.

Formaat:  ca. 48 x 29 cm uitgerold op bakpapier

Uitroldikte: ca. 4,3 mm

Inhoud van de doos: 6 x 730 g

Bewaren: gekoeld bij ca. + 2 ° C tot + 8 ° C

Te koop bij Sligro

 

Vers Plaat-Pizzadeeg 730 g (48 x 29 cm)

Tarwebloem; water; 2 % extra vierge olijfolie; ethylalcohol; zonnebloemolie; rijsmiddelen: difosfaten, natriumcarbonaten; tarwegluten; zout; emulgatoren: mono- en diglyceriden van vetzuren; tarwezetmeel; gist; antioxidant: ascorbinezuur. Kan sporen van melk/lactosen bevatten.

  • Energie: 1163 kJ / 276 kcal
  • Vetten: 5,0 g
  • Waarvan verzadigde vetzuren: 1,0 g
  • Koolhydraten: 47 g
  • Waarvan suikers: 2,7 g
  • Vezels: 1,5 g
  • Eiwitten: 7,8 g
  • Zout: 1,9 g

Bereiding:
Bestrijk het deeg met 200 – 250 ml tomatensaus en beleg naar hartelust met verse ingredienten. Bak in de onderin de oven op onder/bovenwarmte 220° C / hetelucht 200° C gedurende 15 – 20 minuten.

Allergenen:
Gluten-bevattende granen
Lactosegehalte <0,1%

Passend recept