Paaslunch

Tante Fanny helpt je graag met het vinden van de lekkerste recepten voor een paaslunch. Onze degen worden met veel passie en liefde gemaakt en dit merk je aan de heerlijke smaak. Gebruik de degen als basis van een hartige taart, gebakje of pizza. Hou jij van zoete gerechten? Gebruik dan ingrediënten als vers fruit of slagroom. Of kies voor een hartige variant met verschillende groenten. De mogelijkheden voor een geslaagde paaslunch zijn oneindig met de degen van Tante Fanny.

Bekijk onze degen

✔ Bestel het gratis receptenboekje

✔ Overheerlijk vers deeg

✔ Combineer met verse ingrediënten

Heerlijke recepten

Bekijk de lekkerste paaslunch recepten en verras iedereen

Bekijk onze website voor de leukste paaslunch recepten. Niks is zo leuk als een tijdje in de keuken doorbrengen om vervolgens de lekkerste en origineelste gerechten op tafel te kunnen zetten. Met een keuze uit 250 recepten van Tante Fanny is dit geen enkel probleem! Verras iedereen met de lekkerste gerechten en maak een groot succes van de paaslunch. Wil jij slechts vegan gerechten of vegetarische gerechten serveren? Ook hiervoor biedt Tante Fanny voldoende mogelijkheden aan zodat jij een flinke dosis inspiratie kan opdoen voor de lekkerste paaslunch recepten.

Gratis receptenboekjes

Recept: paashaasjes van bladerdeeg met pasta - Tante Fanny

Paascroissantjes Tante Fanny

Bestel het gratis receptenboekje via de website

Tante Fanny biedt verschillende degen aan. Denk hierbij aan bladerdeeg, quiche- en taartdeeg, pizzadeeg of flammkuchendeeg. Omdat alle degen vers zijn, garanderen wij de beste smaak. Ben jij enthousiast? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief of bestel via de website het gratis Tante Fanny receptenboekje. Zo word je op de hoogte gehouden van alle producten en nieuwe gerechten. Wil jij een vraag stellen? Vul het contactformulier in en wij beantwoorden vraag snel.

Andere bezoekers bekeken

paasmenu | paasontbijt | paasrecepten