Pompoen bladerdeeg

Heb je gekookt met pompoen en heb je er nog veel van over? Logisch dat je hier tegenaan loopt, want vaak zijn pompoenen nogal groot. Als je ons verse bladerdeeg aanschaft, kun je er samen met de pompoen iets lekkers van maken. Wat dacht je van een heerlijke plaattaart met pompoen? Zo gebruik je de pompoen die je over hebt op een lekkere manier en maak je er samen met het bladerdeeg iets heel lekkers van.

Bekijk onze degen

✔ Bestel het gratis receptenboekje

✔ Overheerlijk vers deeg

✔ Combineer met verse ingrediënten

Heerlijke recepten

Pompoen of andere groenten: mijn bladerdeeg is overal voor geschikt

Je kunt alle kanten op met het heerlijke verse bladerdeeg van Tante Fanny. Je stopt erin wat je lekker vindt en zo zet je in een handomdraai iets heerlijks op tafel. Kies bijvoorbeeld voor een plaattaart met een bodem van bladerdeeg, rijkelijk belegd met pompoen of andere ingrediënten. Ga je liever voor pikante kaasbroodjes of juist voor iets zoets? Met mijn bladerdeeg kan het allemaal. Voor inspiratie bekijk je de recepten of bestel je een van de leuke receptenboekjes of een seizoenskalender, zodat je in ieder jaargetijde de lekkerste baksels met verse seizoensproducten op tafel zet.

Gratis receptenboekjes

Recept: Pompoen galette - Tante Fanny

Recepten met pompoen

Neem bij vragen contact op.

Heb je nog vragen over onze verschillende soorten deeg, heb je inspiratie nodig of wil je grote hoeveelheden deeg aanschaffen voor in je horecaonderneming? Neem contact met ons op! Dat gaat heel eenvoudig via ons contactformulier. Voor meer informatie kun je ook kijken op onze Facebook, Instagram en Pinterest.

Andere bezoekers bekeken

pompoen recepten | quiche maken | quiche met appel