 
            
                Recept: Aardbei twisters
0 Bewertungen
        		
                 
            - 25-30 min.
- 200° C
- 180° C
- ca. 15 min.
Ingrediënten:
- 1 rol Tante Fanny Vers Bladerdeeg 300 g
- 50 g vers aardbeien, gepureerd
- 1 pakje Monchou
- 15 g witte basterdsuiker
- een beetje poedersuiker, om te bestrooien
                                    Gemaakt met                                
                                 
                             
                        Bereidingswijze
- 
            Stap 1De oven op 200 C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg 10 min. voor het gebruik uit de koelkast halen. 
- 
            Stap 2Meng in een kom de Monchou met de basterdsuiker door elkaar met een lepel. 
- 
            Stap 3Strijk dit mengsel over het bladerdeeg uit in een dun laagje. 
- 
            Stap 4Snijd de bladerdeeg in het midden door de helft. Bestrijk 1 helft met de puree van aardbeien. 
- 
            Stap 5Leg de andere plak bladerdeeg, met de mon chou naar beneden, op de met aarbei besmeerde plak. 
- 
            Stap 6Snijd in vijf gelijke repen en draai tot twisters. 
- 
            Stap 7Bak gedurende 25-30 min. goudbruin en gaar in het midden van de oven. 
- 
            Stap 8Laat afkoelen en bestrooi met poedersuiker. 
 
                 
                    		 
                    		 
                    			    