Elszasser Flammkuchen Tante Fanny

Elzasser Flammkuchen

Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
4 / 5
1 Bewertung
  • 15 - 20 min.
  • 170° C
  • 160° C
  • ca. 20 min.

Ingrediënten:

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Verwarm de oven voor op 170° C.

  2. Stap 2

    Rol het pizzadeeg met het meegerolde bakpapier uit op een bakblik.

  3. Stap 3

    Rol de randen op, zodat het mengsel er straks niet uit loopt.

  4. Stap 4

    Meng de eidooiers en crème fraîche.

  5. Stap 5

    Breng op smaak met zout en peper.

  6. Stap 6

    Bestrijk het deeg met het eidooier crème fraîche mengsel.

  7. Stap 7

    Fruit de uienringen in olie.

  8. Stap 8

    Verdeel de uienringen en de spekjes over de pizzabodem.

  9. Stap 9

    Bak het deeg in Ca. 15 - 20 min.

Tip

Tip: serveer bij de Elsässer Flammkuchen een droge Riesling wijn!

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.