Recept: bonte familiepizza met 4 soorten beleg

Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
0 / 5
0 Beoordelingen

Deze zomer veranderen we in een bbq pizza party! Dus heb jij een gas-, electrische-, of houtskoolbarbecue kijk dan snel verder en leer hoe je de lekkerste pizza op de barbecue klaarmaakt: BBQ recepten, tips & tricks.

  • ca. 20 min.
  • ca. 15 min.

Ingrediënten voor 1 bonte familiepizza met 4 soorten beleg:  

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Bereid de barbecue voor volgens de instructies . Pizzasteen op de grill leggen, deksel sluiten en de barbecue voorverwarmen gedurende 15 minuten tot 200°C.

  2. Stap 2

    Rol het deeg met het meegerolde bakpapier uit op een omgekeerde bakplaat, snij het deeg in 4 gelijke stukken en knip het uitstekende bakpapier af. Zorg ervoor dat je onze temperatuur specificaties volgt, zodat het bakpapier niet kan verbranden.

  3. Stap 3

    Verdeel de tomatensaus over de 4 stukken deeg, laat een rand van 1 cm vrij. Strooi de mozzarella over de saus.

  4. Stap 4

    Beleg het eerste stuk met salami en mais, tweede stuk met ham en champignon, derde stuk met tonijn en ui en het vierde stuk met tomaten.

  5. Stap 5

    Leg het deeg op de pizzasteen met behulp van de bakplaat of een pizzaschep en sluit af met de deksel.

  6. Stap 6

    Bak de pizza in ongeveer 20 minuten goudbruin. Verdeel de basilicum over het pizzastuk met alleen de tomaten.

Tipp

De deegstukken kunnen met ieder zijn lievelings ingrediënten belegd worden!

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.