Flammkuchen met kersen Tante Fanny

Flammkuchen met kersen

en marsepein
Rezept bewerten
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
0 / 5
0 Beoordelingen
  • 15 - 20 min.
  • 220⁰ C
  • 200⁰ C
  • ca. 15 min.

Ingrediënten:

  • 1 rol Tante Fanny Vers Flammkuchendeeg 260 g
  • 200 g kersen, ontpit
  • 150 g crème fraîche
  • 150 g marsepein, geraspt
  • 75 g poedersuiker
  • 12 halve walnoten, grof gehakt
  • 1 tl limoenschil, liefst biologisch
Flammkuchen met kersen Tante Fanny

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 220° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken.

  2. Stap 2

    Deeg met het meegerolde bakpapier op het bakblik uitrollen. Vouw ca. 1 cm. van het deeg naar binnen en druk het stevig aan.

  3. Stap 3

    De crème fraîche met de limoenschil en de poedersuiker mengen en tot aan de rand van het deeg bestrijken.

  4. Stap 4

    Met kersen en walnoten gelijkmatig beleggen en met de marsepein bestrooien.

  5. Stap 5

    Onderin de oven in 15 - 20 min. knapperig bakken.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.