Flammkuchen met kersen Tante Fanny

Flammkuchen met kersen

en marsepein
0 / 5
(0 Beoordelingen)
logo vega
  • 15 - 20 min.
  • 220⁰ C
  • 200⁰ C
  • ca. 15 min.
  • 1 rol Tante Fanny Vers Flammkuchendeeg 260 g
  • 200 g kersen, ontpit
  • 150 g crème fraîche
  • 150 g marsepein, geraspt
  • 75 g poedersuiker
  • 12 halve walnoten, grof gehakt
  • 1 tl limoenschil, liefst biologisch
Flammkuchen met kersen Tante Fanny

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 220° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken.

  2. Stap 2

    Deeg met het meegerolde bakpapier op het bakblik uitrollen. Vouw ca. 1 cm. van het deeg naar binnen en druk het stevig aan.

  3. Stap 3

    De crème fraîche met de limoenschil en de poedersuiker mengen en tot aan de rand van het deeg bestrijken.

  4. Stap 4

    Met kersen en walnoten gelijkmatig beleggen en met de marsepein bestrooien.

  5. Stap 5

    Onderin de oven in 15 - 20 min. knapperig bakken.

Meer passende recepten

Uw beoordeling:

Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.