Fingerfoord met chutney en kaas - Tante Fanny

Recept: fingerfood met kaas en chutney

Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
0 / 5
0 Beoordelingen

Of het nu als voorgerecht is of als krokant tussendoortje bij een glaasje wijn. Fingerfood met kaas en chutney kan op veel manieren worden gegeten en smaakt altijd goed.

  • ca. 10 min.
  • 190° C
  • 180° C
  • 15 - 20 min.

Ingrediënten 10 fingerfood met kaas en chutney

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Verwarm de oven voor op 190°C boven-en onderkant. Haal het bladerdeeg ongeveer 10 minuten voor de verwerking uit de koelkast.

  2. Stap 2

    Deeg direct met het meegerolde bakpapier uitrollen op de bakplaat. Verdeel het deeg 20 gelijke rechthoeken. 10 daarvan met een vork gaatjes in het deeg prikken.

  3. Stap 3

    Steek uit de andere 10 rechthoeken 3 gelijke rondjes en leg deze apart. Leg het deeg met de uitgestoken rondjes op het deeg met de ingeprikte gaatjes.

  4. Stap 4

    Halveer de uitgestoken rondjes en versier de rechthoeken hiermee. Bestrijk het deeg met ei.

  5. Stap 5

    Bak het deeg in het midden van de oven in 15 - 20 minuten goudbruin.

  6. Stap 6

    Vul na het bakken de 3 gaatjes op met chutney en decoreer de stukjes kaas erover.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.