Ham Bladerdeeg hapje Tante Fanny

Ham Bladerdeeg hapje

Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
0 / 5
0 Bewertungen
  • 12 - 15 min.
  • 210° C
  • 200° C
  • 15 - 20 min.

Ingrediënten:

voor 28 hapjes (of halve hoeveelheid voor 14 hapjes):

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Bladerdeeg 10 min. voor het verwerken uit de koelkast nemen. Oven op 210° C voorverwarmen.

  2. Stap 2

    Deeg met het meegerolde bakpapier op een bakplaat uitrollen, over de lengte in het midden doorsnijden. Uit elke strook deeg 7 driehoeken (zijkant 10 cm cm) snijden.

  3. Stap 3

    De hamreepjes mengen met de Crème Fraîche en met een koffielepel in het midden van de dreihoek leggen. De rand met geklopt ei bestrijken.

  4. Stap 4

    Deegdriehoeken rollen, zodat het op croissants lijkt.

  5. Stap 5

    De hapjes op het bakblik zetten en met ei bestrijken.

  6. Stap 6

    Middenin de oven in ca. 12 - 15 Min. goudbruin bakken.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.