Millefeuille met slagroom en frambozen Tante Fanny

Recept: Millefeuille met slagroom en frambozen

en Macadamia
0 / 5
(0 Beoordelingen)
logo vega
  • ca. 20 min.
  • 200⁰ C
  • 180⁰ C
  • ca. 25 min.

Ingrediënten Voor 4 Millefeuille:

  • 1 rol Tante Fanny Vers Bladerdeeg 270 g
  • 4 el poedersuiker
  • 300 ml . slagroom
  • 1 vanillestokje, merg eruit geschraapt
  • 2 el kristalsuiker
  • 500 g frambozen
  • 100 g Macadamia, grof gehakt
  • Poedersuiker, ter decoratie

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    De oven op 200⁰ C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg 10 min. voor gebruik uit de koelkast halen.

  2. Stap 2

    Deeg met het meegerolde bakpapier direct op de bakplaat uitrollen en in 12 plakken van 5 cm bij 10 cm snijden. De plakken op een met bakpapier beklede bakplaat leggen. In het deeg gaatjes prikken met een vork en bestrooien met poedersuiker.

  3. Stap 3

    In het midden van de oven in ca. 15 min. afbakken.

  4. Stap 4

    Het vanillemerg en de suiker met de slagroom mengen, stevig opkloppen en toevoegen aan een spuitzak.

  5. Stap 5

    De bladerdeegplakken goed laten afkoelen.

  6. Stap 6

    Een laagje slagroom spuiten op 8 afgebakken plakjes bladerdeeg. De frambozen hierop leggen en de Macadamia eroverheen strooien. Twee op elkaar stapelen en de millefeuille afmaken met een plak bladerdeeg. De toplaag bestrooien met poedersuiker.

Tipp

Tip: frambozen kunnen vervangen door bijv. ananas, passievrucht of aardbeien.
De macadamianoot kun je vervangen door hazelnoot of pistachenoten.

Meer passende recepten

Uw beoordeling:

Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.