pizza aubergine

Recept: Pizza met aubergine en een kaasrand

met aubergine en een kaasrand
Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
0 / 5
0 Bewertungen
  • ca. 15 min.
  • 220 ° C
  • 200° C
  • ca. 15 min.

Ingrediënten:

  • 1 rol Tante Fanny vers pizzadeeg 400 g.
  • 150 g mozzarella in plakjes gesneden
  • 100 g tomatensaus
  • 1/2 aubergine, in plakjes gesneden
  • 3 el Olijfolie
  • 2 knoflooktenen geperst
  • wat basilicum
  • zout

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    De oven op 220⁰ C boven-/ onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken.

  2. Stap 2

    Het deeg uitrollen op het bakpapier en de mozzarella op de randen van deeg leggen. Vouw de randen om.

  3. Stap 3

    Smeer de pizza in met tomatensaus en laat daarbij de rand vrij. Beleg de pizza met de overgebleven stukken mozzarella en de aubergine.

  4. Stap 4

    Olijfolie, zout en knoflook mengen en de pizza daarmee bestrijken.

  5. Stap 5

    Bak de pizza in ca. 15 min af en bestrooi vervolgens met de basilicum.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.