Pizza Rollups met ricotta, chorizo en geitenkaas

Recept: Pizza Rollups met ricotta, chorizo en geitenkaas

0 / 5
(0 Beoordelingen)
  • ca. 20 min.
  • 220° C
  • 200° C
  • ca. 15 min.

Ingrediënten:

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 220° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken.

  2. Stap 2

    Smeer de ricotta uit over het deeg. Beleg met de chorizo, de rucola en de basilicum. Strooi er de geitenkaas overheen.

  3. Stap 3

    Rol het deeg strak op en snijd in plakken van ongeveer 1 cm breed. Verdeel de plakjes over een met bakpapier bekleedde bakplaat. Zorg dat ze plat liggen en tegen elkaar aan.

  4. Stap 4

    Onderin de oven in 15-20 min. goudbruin bakken.

Meer passende recepten

Uw beoordeling:

Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.