Pizzaballetjes met twee kazen

Recept: Pizzaballetjes met twee kazen

met twee kazen
Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
0 / 5
0 Beoordelingen
  • ca. 20 min.
  • 200° C
  • 180° C
  • ca. 10 min.

Ingrediënten Voor 12 pizzaballetjes

  • 1 rol Tante Fanny Vers Spelt-pizzadeeg 400 g
  • 120 g Emmentaler, in blokjes
  • 120 g mozzarella, in stukjes
  • 12 plakken salami
  • gedroogde kruiden om te bestrooien
  • olijfolie om in te vetten
  • wat mozzarella om te bestrooien
  • wat Emmentaler om te bestrooien

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 200° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken.

  2. Stap 2

    Rol het deeg uit en snikheet twee keer in de lengte en drie keer in de breedte zodat je 12 vierkanten krijgt.

  3. Stap 3

    Vul 6 vierkanten met Emmentaler en gedroogde kruien, en 6 vierkanten met Emmentaler en twee plakjes salami.

  4. Stap 4

    Maak een balletjes van de vierkantjes en plaats in een ingevette schaal. Bestrooi de balletjes afwisselend met Emmentaler en gedroogde kruiden, en mozzarella.

  5. Stap 5

    Bak in 20-25 min. af.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.