Pizzabrood met gerookte zalm - Tante Fanny

Recept: pizzabrood met zalm

0 / 5
(0 Beoordelingen)
logo vega

Dit zomerse pizzabrood  met zalm is ontzettende lekker bij een frisse salade of als gerechtje bij de barbecue. Het ideale fingerfood voor een gezellige terrasavond.

  • 20 - 25 min.
  • 220° C
  • 200° C
  • ca. 20 min.

Ingrediënten:

Recept: pizzabrood met gerookte zalm - Tante Fanny

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Verwarm de oven voor op 220° C boven / onderwarmte en verwerk het deeg direct uit de koelkast.

  2. Stap 2

    Ricotta, parmezaan en tijm goed mengen.

  3. Stap 3

    Deeg met het meegerolde bakpapier uitrollen op de bakplaat. Mengsel gelijkmatig over het pizzadeeg verdelen, daarbij een rand van ca. 2 cm vrijhouden. Zalm, paprika en ui daarover verdelen. Pizzadeeg in de breedte van onderaan oprollen. De rol met een scherp mes om de 2 cm goed insnijden (niet doorsnijden). Ieder 2de deegstuk omklappen.

  4. Stap 4

    Bak het pizzabrood onderin de oven in 20 - 25 min. goudbruin af.

Meer passende recepten

Uw beoordeling:

Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.