Pizzabrood met gerookte zalm - Tante Fanny

Recept: pizzabrood met zalm

Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
4.3 / 5
4 Beoordelingen

Dit zomerse pizzabrood  met zalm is ontzettende lekker bij een frisse salade of als gerechtje bij de barbecue. Het ideale fingerfood voor een gezellige terrasavond.

  • 20 - 25 min.
  • 220° C
  • 200° C
  • ca. 20 min.

Ingrediënten:

Recept: pizzabrood met gerookte zalm - Tante Fanny

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Verwarm de oven voor op 220° C boven / onderwarmte en verwerk het deeg direct uit de koelkast.

  2. Stap 2

    Ricotta, parmezaan en tijm goed mengen.

  3. Stap 3

    Deeg met het meegerolde bakpapier uitrollen op de bakplaat. Mengsel gelijkmatig over het pizzadeeg verdelen, daarbij een rand van ca. 2 cm vrijhouden. Zalm, paprika en ui daarover verdelen. Pizzadeeg in de breedte van onderaan oprollen. De rol met een scherp mes om de 2 cm goed insnijden (niet doorsnijden). Ieder 2de deegstuk omklappen.

  4. Stap 4

    Bak het pizzabrood onderin de oven in 20 - 25 min. goudbruin af.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.