Plaattaart met aardappel en ui Tante Fanny

Plaattaart met aardappel en ui

4 / 5
(2 Beoordelingen)
logo vega
  • 15 - 20 min.
  • 220° C
  • 200° C
  • ca. 10 min.

Ingrediënten:

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 220° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken.

  2. Stap 2

    Het deeg met het meegerolde bakpapier op een bakblik uitrollen.

  3. Stap 3

    Bestrooi de pizza met Parmezaanse kaas. Meng de uien en de aardappels met de olijfolie, tijm en rozemarijn en verdeel dit over de kaas.

  4. Stap 4

    In het midden van de oven in 15 - 20 min. goudbruin bakken.

Tipp

Tip: serveer bij deze plaattaart een groene salade voor een complete maaltijd.

Meer passende recepten

Uw beoordeling:

Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.