Recept: flammkuchen met rode bieten en geitenkaas - Tante Fanny flammkuchenbodem

Recept: flammkuchen geitenkaas en rode bieten

Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
0 / 5
0 Bewertungen
vegetarisch recept
  • 7 - 9 min. ( 9 - 11 min )
  • 270° C
  • 250° C
  • ca. 10 min.

Ingrediënten Voor 4 flammkuchen:

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 270 ° C boven/-onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken.

  2. Stap 2

    De flammkuchenmbodems naast elkaar zonder bakpapier op de bakplaat leggen.

  3. Stap 3

    Crème fraîche over de 4 bodems verdelen en ca. 1 cm tot de rand vrijlaten. Gelijkmatig met rode bieten en geitenkaas beleggen, walnoten en tijm erover verdelen.

  4. Stap 4

    Altijd 1 bakplaat per keer in de oven schuiven en onderin de oven in 7 - 9 min. krokant afbakken. Voor het serveren met peper op smaak brengen en de honing erover druipen.

Tip

De walnoten kun je ook met suiker of honing karameliseren en na het bakken over de flammkuchen verdelen.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.