Flammkuchen met geitenkaas en balsamico - Tante Fanny

Recept: flammkuchen met geitenkaas en balsamico

0 / 5
(0 Beoordelingen)
vegan label

Balsamico uien passen perfect bij flammkuchen. De flammkuchen belegt met geitenkaas, gepaard met een glaasje wijn en jouw avond kan niet meer stuk.

  • 15- 20 min.
  • 220° C
  • 200° C
  • ca. 15 min.

Ingrediënten Voor 1 flammkuchen:

Recept: flammkuchen met geitenkaas en balsamico - Tante Fanny

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 220 ° C boven/-onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken.

  2. Stap 2

    Deeg met het meegerolde bakpapier op de bakplaat uitrollen en insmeren met crème fraîche, ca. 1 cm tot de rand vrijlaten.

  3. Stap 3

    Ui mengen met balsamico (de ui- kwarten uit elkaar laten vallen). Flammkuchen met ui en geitenkaas beleggen. Met zout en peper op smaak brengen.

  4. Stap 4

    De flammkuchen onderin de oven in 15 - 20 min. krokant afbakken.

  5. Stap 5

    Na het bakken de flammkuchen met de spinazieblaadjes beleggen.

Tipp

In plaats van spinazieblaadjes kun je ook basilicumblaadjes na het bakken over de flammkuchen verdelen.

Meer passende recepten

Uw beoordeling:

Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.