Flammkuchen met pompoen - Tante Fanny

Recept: flammkuchen met pompoen

en zure uitjes
0 / 5
(0 Beoordelingen)
logo vega
  • 15 - 20 min.
  • 220° C
  • 200° C
  • ca. 10 min.

Ingrediënten Voor 1 flammkuchen:

  • 1 rol Tante Fanny vers Flammkuchendeeg 260 g
  • 150 g crème fraîche of roomkaas met kruiden
  • 80 g Hokkaido-pompoen, in fijne plakken gesneden
  • 50 g zure uitjes, uitgelekt
  • 2 el pompoenpitten, gehakt
  • 1 tl kerriepoeder
  • Zout en peper gemalen
Flammkuchen met pompoen - Tante Fanny - Stappenfoto

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 220 ° C boven/-onderwarmte voorverwarmen en het deeg volgens de instructie op de verpakking voorbereiden.

  2. Stap 2

    Deeg met het meegerolde bakpapier op de bakplaat uitrollen.

  3. Stap 3

    Crème fraîche over het deeg verdelen en ca. 1 cm tot de rand vrijlaten. Gelijkmatig met pompoen, uitjes en pompoenpitten beleggen. Met zout en peper kruiden en met kerriepoeder bestrooien.

  4. Stap 4

    De flammkuchen onderin de oven in 15 - 20 min. krokant afbakken.

Tipp

Een Hokkaido pompoen kun je in vieren verdelen en met de schil raspen met behulp van een groentenrasp.

Meer passende recepten

Uw beoordeling:

Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.