Verwarm de oven voor op 210° C en het deeg direct uit de koelkast verwerken.
Meng alle ingrediënten goed met een staafmixer en breng op smaak met zout en peper.
Rol het deeg uit met het opgerolde bakpapier en bestrijk met het mengsel. Laat hierbij een rand van 2 cm vrij aan de bovenkant.
Rol het pizzadeeg vanaf de bodem op en breng de twee uiteinden bij elkaar om een ronde krans te vormen. Knip met een schaar de pizzakrans na elke 2 cm in en duw de gesneden deegstukken een beetje uit elkaar.
Bak de pizzakrans onderin de oven gedurende 20 - 25 min. goudbruin
Tip
Serveer met een knoflookdip of zure room met kruiden. In plaats van de tomaten kunt u ook paprika gebruiken.
Uw beoordeling:
Eerste beoordeling:
Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen. Lees en bevestig ons privacybeleid.
We gebruiken cookies om onze website te personaliseren en om te analyseren hoe onze website wordt gebruikt.
U geeft ons hiervoor toestemming door op 'Ik ga akkoord' te klikken of door onze website te blijven gebruiken. U kunt meer informatie over cookies vinden in ons privacybeleid. OK