 
            
                Recept: rustieke pizza burrata
2 Bewertungen
        		
                - 12 - 15 min.
- 220° C
- 200° C
- ca. 10 min.
Ingrediënten Voor 1 pizza:
- 1 rol Tante Fanny Vers Pizzadeeg Rustiek rond 280 g
- 100 ml tomatensaus
- 200 g tomaten, in dunne plakjes gesneden
- 1 tl gedroogde oregano
- 6 plakjes Prosciutto
- 1 bol burrata
- Een handje rucola
- Paar blaadjes basilicum
- 2 el Olijfolie
- Peper en zout, gemalen
Meer inspiratie?
                                    Gemaakt met                                
                                 
                             
                        Bereidingswijze
- 
            Stap 1Oven op 220° C boven-/onderwarmte voorverwarmen. Het pizzadeeg direct uit de koelkast gebruiken. 
- 
            Stap 2Deeg met het meegerolde bakpapier direct op de bakplaat uitrollen. Met de tomatensaus bestrijken, hierbij 1 cm tot aan de rand vrijlaten. 
- 
            Stap 3De tomaten verdelen over de pizza en kruiden met oregano, peper en zout. 
- 
            Stap 4De pizza in het midden van de oven in 12- 15 min. goudbruin bakken. Na het bakken beleggen met prosciutto, burrata, basilicum en rucola. De burrata bedruipen met olijfolie. 
 
                 
                    			     
                    		 
                    			    