pizza

Recept: Speltpizza met burrata, peer en dadels

0 / 5
(0 Beoordelingen)
  • ca 15 min.
  • 220° C
  • 200° C
  • ca. 10 min.

Ingrediënten Gemaakt voor Tante Fanny door I Love Health

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 220° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken. Met het meegerolde bakpapier direct op de bakplaat uitrollen.

  2. Stap 2

    Verdeel de tomatensaus over het deeg en bak 10 min. in de oven.

  3. Stap 3

    Verdeel vervolgens de peer en dadel over de pizza en bak af in 5-10 min.

  4. Stap 4

    Na het bakken verdeel je de burrata en de rucola over de pizza.

Meer passende recepten

Uw beoordeling:

Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.