Taart Pasen

Maak een overheerlijke taart voor Pasen met de verschillende degen van Tante Fanny. Met deze degen kan je zowel een hartige als een zoete taart maken. Kies bij hartige of zoete taarten voor het speciale ronde quiche- en taartdeeg of gebruik bladerdeeg als bodem. De mogelijkheden zijn oneindig wanneer je met een prachtige taart wil verschijnen tijdens Pasen.

Bekijk onze degen

✔ Bestel het gratis receptenboekje

✔ Overheerlijk vers deeg

✔ Combineer met verse ingrediënten

Heerlijke recepten

Kies voor een hartige of zoete taart met Pasen

Bij taarten zal je misschien aan een zoete taart denken. Voor de nodige inspiratie voor zoete taarten voor Pasen, ben je aan het goede adres. Tante Fanny heeft verschillende recepten ontwikkelt voor de lekkerste taarten. Maak een traditionele appeltaart zoals oma vroeger ook deed of kies voor een aardbeientaart met mascarpone. Natuurlijk zijn er ook veel mogelijkheden om een hartige taart te maken. Gebruik verschillende groenten als zoete aardappel, pompoen of bieten. Of kies uit kaassoorten als camembert of geitenkaas.

Gratis receptenboekjes

Recept: paashaasjes van bladerdeeg met pasta - Tante Fanny

Paascroissantjes Tante Fanny

Doe inspiratie op en kies voor jouw favoriete recept

Tante Fanny heeft in totaal 250 recepten ontwikkelt waar de verschillende degen in worden gebruikt. Hier vind je de nodige inspiratie om een lekkere taart te maken voor Pasen. Natuurlijk kunnen deze recepten na de paasdagen en heel het jaar door gebruikt worden. Bestel het gratis Tante Fanny receptenboekje of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwe recepten. Heb je nog vragen? Geen probleem! Vul een contactformulier in en wij beantwoorden zo snel mogelijk je vraag.

Andere bezoekers bekeken

taart recept | typisch pasen eten | vega bbq hapjes