Taart recept

Een originele taart bakken doe je met een recept van Tante Fanny. Wat je ook te vieren hebt, met een lekker stuk taart is je feestje pas echt compleet. Een kant-en-klare taart kopen of online bestellen is wellicht de makkelijkste optie, maar is minder leuk. Zelf een taart maken aan de hand van een uniek recept biedt meer voldoening en je zet je gasten ook nog eens iets lekkers voor.

Bekijk onze degen

✔ Bestel het gratis receptenboekje

✔ Overheerlijk vers deeg

✔ Combineer met verse ingrediënten

Heerlijke recepten

Bak zelf de lekkerste taart met een recept van Tante Fanny

Wat voor taart je ook wilt maken, bij ons doe je voldoende ideeën op voor het lekkerste stukje taart. Hartig of zoet, met Tante Fanny kun je alle kanten op. De lekkerste taart is zelfgemaakt en daarom geven we jou graag wat handvatten voor een originele traktatie. Wat dacht je bijvoorbeeld van een decoratieve appeltaart? Zijn jij en je gasten dol op chocolade? Met onze chocoladetaart met peer kies je voor een unieke chocoladetaart. Maak je overigens geen zorgen als je vegetariër of veganist bent, bij Tante Fanny vind je ook talloze recepten zonder dierlijke producten.

Gratis receptenboekjes

Recept -Mangotaart - Tante Fanny

Frambozentaart met mascarpone - Tante Fanny

Maak kennis met onze voordelen

Je zoektocht naar een recept voor jouw taart eindigt ongetwijfeld bij Tante Fanny. Kies uit meer dan 300 recepten en koop het juiste deeg van Tante Fanny in de supermarkt. Ons gratis receptenboekje geeft nog veel meer inspiratie voor al je taarten. Ben je tevreden met je zoete of hartige taart? Laat ons weten hoe je taart geworden is. Schrijf je daarnaast in voor de nieuwsbrief om niets van Tante Fanny te missen.

Andere bezoekers bekeken

typisch pasen eten | vega bbq hapjes | vega recepten herfst