Vega BBQ hapjes

Ook voor vegetariërs heeft Tante Fanny ideeën voor de lekkerste vega BBQ hapjes. Zo kunnen ook zij genieten van een lekkere en gezellige barbecue met vrienden en familie. Je kunt onze verschillende soorten deeg niet alleen vullen met verschillende soorten groenten en andere vleesvervangers. En dat is nog niet alles, want veel van onze deegsoorten zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Bekijk onze degen

✔ Bestel het gratis receptenboekje

✔ Overheerlijk vers deeg

✔ Combineer met verse ingrediënten

Heerlijke recepten

Geniet van de lekkerste vega BBQ hapjes

Met de deegsoorten van Tante Fanny heb je veel verschillende mogelijkheden om de lekkerste vega BBQ hapjes te maken. Zo zijn er verschillende soorten pizzadeeg voor de lekkerste dunne, Italiaanse pizzabodems. Vervolgens kun je de pizza beleggen met wat jij lekker vindt. Snij de pizza’s daarna in kleine stukjes. Ook op deze manier heb je lekkere en originele vega BBQ hapjes. Houd je niet van pizza? Maak dan lekkere vega BBQ hapjes van bijvoorbeeld bladerdeeg, quiche- en taartdeeg of flammkuchendeeg.

Gratis receptenboekjes

Vegan spinazie-paddenstoelen strudel - Tante Fanny.nl

Vraag een gratis receptenboekje aan

Tante Fanny heeft veel verschillende recepten, dus is er is voldoende inspiratie. In de recepten krijg je duidelijke instructies. Ook kun je de bijbehorende filmpjes bekijken, waarin we alles voordoen. De recepten kun je online lezen, maar je kunt ook ons gratis receptenboekje aanvragen. Wil je meer informatie? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Andere bezoekers bekeken

vega recepten herfst | vegetarische herfstrecepten | vegetarische quiche feta