BBQ snacks

Een zomerse BBQ is een ideale gelegenheid om lekkere snacks te serveren. Iedereen kan toch genieten van lekkere hapjes en een biertje of wijntje tijdens een barbecue? Nu kun je er natuurlijk voor kiezen om kant en klare snacks te kopen zoals stokbrood met smeersels, maar is het niet veel leuker om zelf de keuken in te duiken en de lekkerste snacks voor bij de BBQ van deeg te maken? Maak bijvoorbeeld zelf je eigen stokbrood. Dan heb je warm en geurig stokbrood, vers uit de oven voor bij de barbecue. Lijkt dit te moeilijk? Met de kant-en-klare degen van Tante Fanny draai jij je hand er niet voor om!

Bekijk onze degen

✔ Bestel het gratis receptenboekje

✔ Overheerlijk vers deeg

✔ Combineer met verse ingrediënten

Heerlijke recepten

De lekkerste BBQ snacks maak je van de lekkerste deegsoorten

Je denkt er misschien niet snel aan, maar wist je dat je van verschillende soorten deeg ook de lekkerste snacks voor tijdens de BBQ kunt maken? Maak bijvoorbeeld van een van onze pizzadeegsoorten heerlijke pizzastengels of maak verschillende soorten broodjes. Je kunt hiervoor een van onze eenvoudige recepten gebruiken of gebruikmaken van je eigen creativiteit. Wanneer je besluit om een van de BBQ snacks van onze recepten zelf te maken, kun je de bijbehorende filmpjes bekijken waarin we alles voordoen en je tips geven zodat je zelf eenvoudig de lekkerste snacks voor tijdens de BBQ kunt maken.

Gratis receptenboekjes

Pizza chicken bbq

BBQ

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Heb je een lekker recept uitgezocht en het bijbehorende filmpje bekeken, maar kun je nog wel meer tips gebruiken? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Hierin geven we je algemene tips en het laatste nieuws over onze producten!

Andere bezoekers bekeken

bladerdeeg op bbq | bladerdeeghapjes kaas | bladerdeeghapjes pasen