Bladerdeeg op BBQ

Hapjes van bladerdeeg zijn ideaal om tijdens een barbecue te serveren. Ook zijn ze vaak snel klaar. Zo hoef je niet heel lang in de keuken te staan en kun je gezellig met je vrienden en familie bij de barbecue blijven zitten. Hapjes of andere gerechten van bladerdeeg zijn dus zeer geschikt voor bij de BBQ. Je hebt op deze manier simpele en originele bijgerechten.

Bekijk onze degen

✔ Bestel het gratis receptenboekje

✔ Overheerlijk vers deeg

✔ Combineer met verse ingrediënten

Heerlijke recepten

Bladerdeeg op de BBQ: heerlijk eindeloos variëren

Bladerdeeg is ideaal om kleine hapjes of andere gerechten mee te maken. Dit bladerdeeg kun je hierbij vullen met allerlei ingrediënten. Zo is er altijd wel iets bij wat jij en jouw familie of vrienden lekker vinden. Je kunt eindeloos variëren met gerechten van bladerdeeg op de BBQ. Ook zijn deze gerechten zeer eenvoudig te maken, zeker met de handige recepten van Tante Fanny. Zo kan iedereen lekkere hapjes voor bij de barbecue maken.

Gratis receptenboekjes

Bladerdeeghapjes met asperge - Tante Fanny

BBQ

Welke van onze eenvoudige recepten ga jij maken?

Onze recepten voor hapjes van bladerdeeg op de BBQ of recepten voor andere heerlijke gerechten tijdens je barbecue vindt je online. Hierin krijg je duidelijke instructies. Deze worden ondersteund met filmpjes, waarin we alles duidelijk aan je voordoen. Wil je meer weten over onze deegsoorten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Hierin lees je verschillende tips en krijg je alles te weten over onze extra voordelige acties.

Andere bezoekers bekeken

bladerdeeghapjes kaas | bladerdeeghapjes pasen | bladerdeeghapjes zoet