Hartige hapjes

Hartige hapjes zijn perfect om te serveren op een borrel. Ook kunnen ze gemaakt worden voor een gezellige lunch, uitgebreid buffet of neem ze mee voor een picknick. Bij Tante Fanny vind je voldoende inspiratie dankzij de vele recepten op tantefanny.nl. Ben jij een liefhebber van vis of vlees? Of ben je vegetariër of zelfs veganist? Dankzij het uitgebreide aanbod en de veganistische degen kan iedereen genieten van de lekkerste hartige hapjes.

Bekijk onze degen

✔ Bestel het gratis receptenboekje

✔ Overheerlijk vers deeg

✔ Combineer met verse ingrediënten

Heerlijke recepten

Serveer je gasten de lekkerste hartige hapjes met onze recepten en degen

Voor de degen van Tante Fanny worden de ingrediënten zorgvuldig gekozen. Zo worden er geen kunstmatige smaakversterkers gebruikt. Heb jij een borrel op de planning staan en wil je jouw gasten verrassen met de lekkerste hartige hapjes? Maak geitenkaas snacks met gegrilde paprika en tijm. Deze hapjes worden gemaakt met het verse Spelt-pizzadeeg van Tante Fanny. Ook de bladerdeegmuffins met koolrabi, gerookte ham en Emmentaler zijn een echte aanrader. Met het verse Tante Fanny Bladerdeeg worden deze hapjes een nog groter succes.

Gratis receptenboekjes

Hartige banketstaaf vegetarisch

Recept: Hartige plaattaart Hawaii - voor een schaal vol bladerdeeghapjes - Tante Fanny

Blijf op de hoogte van tips, recepten en nieuwe degen

Wil jij graag op de hoogte blijven van nieuwe recepten en/of degen? Ontvang met regelmaat de leukste tips in jouw mailbox door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Ook kan je het gratis receptenboekje aanvragen. Hierin vind je leuke recepten om uit te proberen. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen.

Andere bezoekers bekeken

hartige quiche | hartige taart | hartige taart bakken