Herfstquiche

De herfst is hét seizoen om te genieten van een heerlijke hartige taart en het maken van zo’n herfstquiche is met de kant-en-klare degen van Tante Fanny heel eenvoudig. Rol het verse deeg uit, dat al eenvoudig is opgerold op bakpapier en doe het in de taartvorm. Daarna kun je je herfstquiche vullen met de ingrediënten die jij lekker vindt. Inspiratie nodig? Bekijk onze recepten en duik je keuken in!

Bekijk onze degen

✔ Bestel het gratis receptenboekje

✔ Overheerlijk vers deeg

✔ Combineer met verse ingrediënten

Heerlijke recepten

Onze heerlijke herfstquiche recepten

Met onze gratis receptenboekjes waarin je heerlijke recepten voor in de herfst en de andere seizoenen vindt, heb je genoeg inspiratie voor jouw heerlijke herfstquiche. Vul je quiche bijvoorbeeld met typische herfstproducten, zoals:

  • Champignons
  • Peer
  • Prei
  • Pompoen

Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk. Bak bijvoorbeeld eens een echte Engelse pie met ons verse taart- en quichedeeg. Met wild uit het seizoen maak je snel een overheerlijke herfstquiche. We voegen wekelijks nieuwe recepten toe, dus neem regelmatig een kijkje bij onze recepten. Ook vind je meer inspiratie op onze Facebook- Instagram en Pinterest-pagina. Voor een duidelijke uitleg van onze recepten bekijk je de Youtube-filmpjes die je bij ieder recept en op ons Youtubekanaal vindt.

Gratis receptenboekjes

Quiche

Champignon quiche met geitenkaas - Tante Fanny

Hulp nodig? Neem contact met ons op!

Heb je vragen over onze producten of recepten? Neem dan contact met ons op. Dat kan heel eenvoudig via ons contactformulier. Dan gaat het bakken van je eigen herfstquiche of iets anders lekkers zeker lukken!

Andere bezoekers bekeken

herfstrecepten | knakworstjes in bladerdeeg | leuke herfstrecepten