Herfstrecepten

Met de vele verschillende degen van Tante Fanny kun je de lekkerste herfstrecepten bakken. Met onze verse deegsoorten laat je je creativiteit de vrije loop. Maak jouw favoriete recept nog eenvoudiger met de verschillende deegsoorten van Tante Fanny. Doordat ons deeg zeer eenvoudig in gebruik is, wordt het nog makkelijker om met je favoriete recepten aan de slag te gaan. Laat Tante Fanny je daarom helpen in de keuken. Wij helpen je ook graag door het voordoen van onze recepten. Dit doen wij in de vele filmpjes die je bij ieder recept en op Youtube vindt. Volg ook onze Instagram-, Pinterest- en Facebookpagina voor meer tips.

Bekijk onze degen

✔ Bestel het gratis receptenboekje

✔ Overheerlijk vers deeg

✔ Combineer met verse ingrediënten

Heerlijke recepten

Genoeg inspiratie voor de lekkerste herfstrecepten

Heb je nog inspiratie nodig voor recepten voordat je deze herfst aan de slag gaat met het bakken van lekkere deeggerechten? Je hebt er bij ons voldoende voor het kiezen. Je vindt ze allemaal online, maar je bestelt ook heel eenvoudig onze receptenboekjes. Hou je ervan om te bakken met echte seizoensproducten, zodat je optimaal kunt genieten van al het smaakvolle dat de herfst je te bieden heeft, bestel dan zeker een van onze seizoenskalenders voor inspiratie. Je ontdekt dan de lekkerste seizoensproducten, zodat je het hele jaar door de lekkerste gerechten bereidt.

Gratis receptenboekjes

Pizza chicken bbq

BBQ

Bak met de meest verse hersftgroenten en -fruit

Op onze seizoenskalenders vind je terug welke groenten en fruit er in dat seizoen volop verkrijgbaar zijn. Zo kun je bakken met de lekkerste seizoensproducten die er in ieder seizoen vinden zijn. Op onze herfstkalender vind je bijvoorbeeld terug welke groenten en fruit er in de herfst volop verkrijgbaar zijn. Zo heb je voldoende inspiratie. Nog meer inspiratie nodig? Volg ons dan op Instagram, Facebook en Pinterest. Bestel onze leuke receptenboekjes en seizoenskalenders snel, dan heb je altijd voldoende recepten in huis om deze herfst heerlijke gerechten klaar te maken. Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief blijf je helemaal op de hoogte. Heb je toch nog vragen? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier. Wij geven je dan zo snel mogelijk antwoord.

Andere bezoekers bekeken

knakworstjes in bladerdeeg | leuke herfstrecepten | paasbrunch