Ervaar het vernieuwde croissantdeeg, nu nog lekkerder!

Vers afgebakken croissants, met of zonder zoete of hartige vulling zijn lekker bij ontbijt, koffie of als snack tussendoor. Met het Tante Fanny Vers Croissantdeeg zijn uw croissants zo vers als bij de bakker, maar dan zelf gemaakt. Tover in een handomdraai 6 heerlijk croissants tevoorschijn en verras uzelf of uw gezin bij het volgende ontbijt of lunch.

Het croissantdeeg is vernieuwd en bevat nu minder zout, meer boter, het geeft meer volume na het bakken en het heeft een ander formaat dat is voorgesneden. Kijk waar het deeg bij u in de buurt te koop is en oordeel zelf!

  • met druivensuiker
  • zonder kleurstoffen
  • geschikt voor vegetariërs
  • zonder geharde vetten
  • zonder smaakversterkers
  • zonder conserveringsmiddelen

Waar te Koop

Een deeg met traditie

Het croissantdeeg geldt al vele jaren als basisdeeg in de creatieve pâtisserie en wordt ook wel Deens bladerdeeg met gist genoemd. Dankzij Tante Fanny kunt u uw eigen pâtissier zijn en allerlei specialiteiten zelf maken, die smaken als versgemaakt door de bakker. De bijzondere deegdikte geeft dit deeg een unieke, smaakvolle beet.

Met het verse deeg maakt u in een handomdraai 6 grote croissants.

Bakklaar, voorgesneden, uitgerold op bakpapier.

Pinsel

Croissants hoeven niet altijd zoet te zijn. Of het nu is  als fingerfood op een feestje  of bij de picknick. Hartige croissant gemaakt van bladerdeeg, schapenkaas en verse spinazie is altijd verwennerij.

Van kleine hapjes tot stevige maaltijden

Bent u op zoek naar culinaire inspiratie? Bij Tante Fanny hoeft u niet lang te zoeken: u kiest uit 1 van de vele recepten, waar u trek in heeft.