Recepten met asperge

Asperges zijn het ultieme lentegenot: fris, verfijnd en boordevol smaak. Of je nu kiest voor de witte of de groene variant, met het verse deeg van Tante Fanny tover je in een handomdraai de lekkerste gerechten op tafel. Van hartige taarten tot knapperige hapjes: asperges zijn verrassend veelzijdig én makkelijk te bereiden.

Van brunch tot borrel asperge-inspiratie

Met asperges kun je alle kanten op. Wat dacht je van een quiche met zalm en witte asperges, een flammkuchen met groene asperges en mierikswortel of bladerdeegpakketjes gevuld met ham en kaas? Perfect voor een brunch, een lichte lunch of een borrel. En met het kant-en-klare deeg van Tante Fanny is het ook nog eens zó klaar!

Leuk om samen mee aan de slag te gaan

Nodig je vrienden of familie uit voor een gezellige kookmiddag. Samen asperges schillen, deeg uitrollen en de oven voorverwarmen, het zijn de momenten die het koken extra leuk maken. En daarna natuurlijk samen proeven!

Onze favoriete asperge recepten

Aan de slag met Tante Fanny

Met het verse deeg van Tante Fanny wordt koken een fluitje van een cent. Of je nu kiest voor bladerdeeg, quiche- & taartdeeg of flammkuchendeeg, je hebt altijd een goede basis in huis. Zo zet je in een handomdraai iets heerlijks op tafel.