Plaatpizza

Een plaatpizza maken wordt nog makkelijker met de degen van Tante Fanny. Deze verse degen zijn heerlijk om te combineren met verschillende andere verse ingrediënten. Ben jij een echte groente eter? Of geniet je ontzettend van vis op zijn tijd? Wat je smaak ook is, dankzij de heerlijke smaak van het verse deeg geniet je gegarandeerd.

Bekijk onze degen

✔ Bestel het gratis receptenboekje

✔ Overheerlijk vers deeg

✔ Combineer met verse ingrediënten

Heerlijke recepten

Maak een plaatpizza met verschillende toppings voor voldoende variatie

Wanneer je een plaatpizza maakt, hoef je deze natuurlijk niet te combineren met steeds dezelfde ingrediënten. Het is ook mogelijk om een rol Tante Fanny Vers Spelt-Pizzadeeg in stukken te snijden en hier verschillende toppings op te maken. Maak een pizza Hawaï, pizza met tonijn, pizza met rauwe ham en rucola en een pizza champignons in combinatie met kazen als brie of blauwe kaas. Zo geniet je van verschillende smaken en varianten. Een plaatpizza is ook het perfecte borrelhapje. Maak een lekkere variant die je in kleine stukjes snijdt om te serveren aan gasten. Voor een plaatpizza kan ook ons Verse Pizzadeeg of Verse Pizzadeeg ‘Rustiek’ met tomatensaus of normale Verse Pizzadeeg gebruikt worden.

Gratis receptenboekjes

Pizza chicken bbq

BBQ

Ontdek de lekkerste recepten

Wil je met regelmaat inspiratie opdoen voor de lekkerste recepten? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang inspiratie, tips en nieuwe recepten. Ook is het mogelijk om het gratis receptenboekje aan te vragen. Deze sturen wij naar je thuis op. Met vragen of voor extra informatie over onze producten of verkooppunten neem je contact met ons op via het contactformulier.

Andere bezoekers bekeken

pompoen bladerdeeg | pompoen recepten | quiche maken