Recept: flammkuchen met pastinaak en wortel - Tante Fanny

Recept: flammkuchen met pastinaak en wortel

0 / 5
(0 Beoordelingen)
vegan label
  • 15 - 20 min.
  • 220° C
  • 200° C
  • ca. 15 min.

Ingrediënten Voor 1 flammkuchen:

  • 1 rol Tante Fanny vers Flammkuchendeeg 260 g
  • 2 wortels, geschild, in plakjes gesneden
  • 2 pastinaken, geschild, in plakjes gesneden
  • 2 el olie
  • 1 el kerriepoeder
  • 125 g (plantaardige) crème fraîche
  • 6 blaadjes selderij, grof gesneden
  • 10 walnoten, grof gesneden
  • Zout en peper gemalen

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 220 ° C boven/-onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken.

  2. Stap 2

    Wortel en pastinaak met olie, kerrie, zout en peper mengen.

  3. Stap 3

    Deeg met het meegerolde bakpapier op de bakplaat uitrollen en met crème fraîche over het deeg verdelen en ca. 1 cm tot de rand vrijlaten.

  4. Stap 4

    Met selderij bestrooien en met wortel en pastinaak beleggen. Daarna de walnoten erover verdelen.

  5. Stap 5

    De flammkuchen onderin de oven in 15 - 20 min. krokant afbakken.

Tipp

In plaats van walnoten kun je ook hazelnoten of pecannoten gebruiken.

Meer passende recepten

Uw beoordeling:

Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.