Vega recepten herfst

Met onze vega recepten maak je ook in de herfst de lekkerste recepten. Het najaar is namelijk het vega-jaargetijde bij uitstek. Veel mensen genieten dan natuurlijk van wildgerechten, maar ook als je vegetarisch eet is er genoeg te beleven in de herfst. Geniet dan bijvoorbeeld van heerlijke recepten met bijvoorbeeld pompoen of bospaddestoelen. En met het kant-en-klare verse deeg van Tante Fanny is het ook nog eens heel eenvoudig om deze gerechten klaar te maken. Bijna al onze deegsoorten zijn ook nog eens geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Bekijk onze degen

✔ Bestel het gratis receptenboekje

✔ Overheerlijk vers deeg

✔ Combineer met verse ingrediënten

Heerlijke recepten

Inspiratie voor de lekkerste vega recepten voor de herfst

Hoe je aan inspiratie voor de lekkerste vegetarische recepten komt? Ook bij Tante Fanny! Je vindt de beste ideeën online of in onze receptenboekjes. Of bekijk onze social media kanalen. Hiermee krijg je voldoende ideeën voor de lekkerste vega recepten die je deze herfst klaar kunt maken. Wil je nóg verantwoorder eten? Maak dan iets lekkers klaar uit ons receptenboekje “Veganistisch”. Hiermee kook je niet met vlees en dierlijke producten zoals zuivel, eieren of producten waarin dierlijke producten verwerkt zijn, zoals gelatine. Dan eet je pas helemaal verantwoord! Zeker ook omdat je nagenoeg al onze deegsoorten hierbij kunt gebruiken.

Gratis receptenboekjes

Pizza chicken bbq

BBQ

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

Heb je vragen over onze vega recepten die je deze herfst kunt maken? Of wil je weten welke van onze deegsoorten veganistisch zijn? Want dat zijn veel van onze deegsoorten! Als je vragen hebt, vul dan ons contactformulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op! Om helemaal op de hoogte te blijven, schrijf je je in voor onze nieuwsbrief.

Andere bezoekers bekeken

vegetarische herfstrecepten | vegetarische quiche feta | voorgerecht bbq